پاورپوینت نورپردازی در فضاهای آموزشی

پاورپوینت نورپردازی در فضاهای آموزشی پاورپوینت نورپردازی در فضاهای آموزشی

دسته : معماری

فرمت فایل : rar

حجم فایل : 13198 KB

تعداد صفحات : 105

بازدیدها : 263

برچسبها : دانلود پاورپوینت

مبلغ : 14500 تومان

خرید این فایل

پاورپوینت 105 اسلایدی نورپردازی درفضاهای اموزشی به همراه چکیده متن و ترجمه کتاب به همراه متن اصلی وانگلیسی کتاب Good Lighting for Schools and Education

پاورپوینت نورپردازی در فضاهای آموزشی

نورپردازی در فضاهای آموزشی

نورپردازی مناسب برای مدارس و موسسات آموزشی
این پاورپوینت در 105 اسلاید می باشد. 
به همراه کتاب pdf و متن ترجمه شده کتاب در 27 صفحه فایل word
ترجمه شده از کتاب Good Lighting for Schools and Educational Establishments

( پاورپوینت 105 اسلایدی نورپردازی درفضاهای اموزشی به همراه چکیده متن و ترجمه کتاب به همراه متن اصلی وانگلیسی کتاب Good Lighting for Schools and Education )

چکیده :

  به منظور استفاده از روش های بهینه دست یابی به نور طبیعی و مصنوعی مطلوب در فضاهای آموزشی، ابتدا كلیه فعالیت های جاری این نوع فضاها را بررسی و سپس روش های كاربرد نور طبیعی و مصنوعی را كه از شاخص های مهم عملكردی در معماری محسوب می شوند، انتخاب می نماییم.

در همه عرصه های زندگی و در سرتاسر دنیای کاری ، نور خوب و مناسب ، یک نیاز اصلی است که ما را قادر می سازد تا به وضوح ببینیم ، از حس سعادت لذت ببریم، کار بدون خستگی متمرکز شده ای را انجام دهیم و اطلاعات مهم و محیط اطراف خود را بدرستی درک و تفسیر کنیم. این بدنبال طرح روشنایی حرفه ای و خوبی است.وبرای این منظور از روش های علمی و با استفاده از جداول و نمودار ها برای رسیدن به هدف مورد نظر استفاده شده است.

 

واژهای کلیدی :

روشنای,نورخیره کننده,بازتاب نور,شدت روشنای

1.مقدمه

از نکات مهم در طراحی معماری و به خصوص در معماری داخلی روشنای(نور) می باشد که با تکیه بر این انگاره می توان گفت قالبا طراحی ها و نگاره هایمان کامل نیست و برای استفاده کنندگان آن ایجاد مزاحمت می کند .بدین ترتیب هدف اصلی این مقاله همانا ساماندهی به وضعیت روشنای در ساختمان های آموزشی می باشد.

در ایران این مرز پرگهر در چهل سال گذشته و یا بهتر بگوییم در تمامی تاریخ دانش و فناوری این مرز و بوم به این امر مهم کمتر توجه شده است.

افرادی كه به فراگیری علوم و هنر در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی موفق می شوند، تقریبا یك پنجم عمر خود را از مقطع ابتدایی تا پایان تحصیلات دانشگاهی در محیط های آموزشی سپری می كنند. از این رو طراحی مناسب این فضاها و رعایت استانداردها و شاخص های كیفی از عوامل مهم و تاثیرگذار در بالا بردن سطح كیفیت فضاهای آموزشی محسوب می شود.

استفاده از شاخص های عملكردی و اصول و مبانی زیباشناسی در طراحی فضاهای كالبدی آموزشی، علاوه بر پاسخ گویی به نیازهای روحی و جسمی دانش آموزان و دانشجویان، موجب پرورش استعدادها و شكوفایی خلاقیت های آنان خواهد شد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید